Online geld verdienen met Roamler naast je baan? Lees dit artikel en ontdek hoe je zonder enquetes in te vullen meer verdient!

Sinds ik op onderzoek uit ben gegaan om naast mijn fulltime baan online geld te verdienen kwam ik steeds vaker Roamler tegen. Ook zag ik dat je “geld kan verdienen met lopen” of met wandelen.

Het klonk voor mij heel makkelijk en leuk dus ben ik dit verder gaan onderzoeken in deze manier om online extra geld te verdienen.

Hoe kan je online geld verdienen via je smartphone met de Roamler app?

Allereerst kan je via de appstore op je mobiele telefoon de app Roamler downloaden. Ik heb dit gedaan en vervolgens bekeken hoe je geld kan verdienen met deze app? Je kan je gegevens invullen en aangeven op welke manier je geld wilt verdienen. Dit kan op 3 manieren door het uitvoeren van;

  • Retail taken
  • Technische taken
  • Thuiszorg taken

Roamler is een platform waar merken samenkomen en extra handen nodig hebben om promotiemateriaal zoals displays en vloerstickers in bv. een winkel op te zetten, of om nieuwe producten of aankomende promoties te verkopen aan een winkel. Als je hier naast je werk tijd voor hebt kan dit een leuk extraatje opleveren.

Als je voor retail taken kiest heb je 4 keuzes. Roamler helpt bijvoorbeeld ook merken bij het krijgen van inzicht in de zichtbaarheid en beschikbaarheid van producten in supermarkten, winkels, bars, restaurants en tankstations. Je kan dan enquetes invullen of mysterie shoppen voor zo’n winkel. De app zal je dan winkels tonen binnen een straal van jouw woonplaats. Je kan dit dan combineren met een wandeling zodat je tijdens je loopje ook nog eens punten kan sparen via de app Sweatcoin.

Sweatcoin is een gratis app waamee je punten kan verzamelen om voor bonnen te sparen, let op je verdiend 1 Sweatcoin door 1500 stappen te zetten. 20.000 stappen is het minimum dat je moet hebben om in euro’s uitbetaald te worden. Dit staat gelijk aan 1000 dollar, dus je moet heel wat stappen zetten om dat te verdienen. Dit kan dus betekenen dat je drie jaar lang elke dag 30.000 stappen moet zetten. Dit is een trage manier van geld verdienen. Het is wel een goede manier om je te motiveren om meer te gaan wandelen voor een betere gezondheid.

Bij producten checks via Roamler kunnen ze je bijvoorbeeld vragen om de zichtbaarheid en beschikbaarheid van specifieke producten of promoties in supermarkten, cafés, restaurants of tankstations te checken. Je krijgt stapsgewijs instructies via de Roamler app over wat je gaat doen op de locatie. Je beantwoordt een lijst met vragen in de Roamler app, en er wordt gevraagd een aantal foto’s te maken ter check. Superleuk natuurlijk als je hier de tijd voor hebt.

Het kan een mooie manier zijn om extra geld te verdienen als je op dit moment geen baan hebt.

Gedurende een mystery shopping taak gedraag jij je als een ‘gewone’ klant, mét een missie. Je ondergaat een echte klantervaring en evalueert deze vervolgens in de Roamler app. De doorgegeven informatie gebruikt een merk bijvoorbeeld om klanttevredenheid en customer experience te meten. Van te voren geven ze een duidelijke instructies om bijvoorbeeld een specifiek aankoopscenario uit te voeren.

Je kunt ook taken doen waarbij je wordt gevraagd om bars, restaurants, cafés of andere horecagelegenheden te bezoeken en verslag uit te brengen van de situatie op locatie. Denk aan: een drankje bestellen en zien hoe deze wordt ingeschonken, het beschikbare promomateriaal fotograferen of een maaltijd bestellen. Je beantwoordt vragen over jouw ervaring en upload bijhorende foto’s in de Roamler-app. Dit lijkt mij wel heel leuk om te doen omdat ik vaak erg kritisch ben op het moment ik van een horeca gelegenheid gebruik maak.

Om mee te kunnen doen met Roamler heb je alleen een invite code nodig om aan de app deel te mogen nemen. Dit zorgde ervoor dat ik eerst op zoek moest gaan naar iemand in mijn netwerk die een invite code voor mij zou hebben. Dit heeft mij veel tijd gekost omdat je eerst op allerlei forums terecht komt waarbij je alsnog geen invite code kon krijgen.

Mocht je met Roamler aan de slag willen. Ik mag 1 invitecode versturen dus als je mee wilt doen laat het me weten via info@lebonbonfranc.com. Als je tijd over hebt blijft het een leuke bijverdienste, dit kan tot 600 euro per maand zijn. En als zzp’er kan je boven deze grens heen.

Passief inkomen opbouwen met Euroclix

Er is nog een manier om online geld te verdienen. Dit kan met het spaarprogramma van Euroclix. Het werkt heel simpel. Hoe meer Clix je spaart, hoe meer deze waard worden. Je kunt je verdiende Clix op de EuroClix site inwisselen.

Aanmelden is heel eenvoudig. Je schrijft je in via de website met je e-mailadres. Binnen een paar tellen ontvang je een e-mail met je inloggegevens en een link waarmee je meteen je wachtwoord kan wijzigen. Door je gegevens onder je account op de website in te vullen verdien je meteen extra punten. Dit hoeft niet, maar alle gespaarde punten zijn meegenomen ;-). De gespaarde punten kan je inleveren voor euro’s.

Euroclix is een betrouwbare website. Ze werken samen met PanelClix. PanelClix voert regelmatig marktonderzoek uit in opdracht van gerenommeerde opdrachtgevers. Als je je hebt aangemeld voor Euroclix kan je worden uitgenodigd om anoniem mee te doen aan deze onderzoeken. Je verdient dan Clix per ingevulde vragenlijst.

Ook hebben zij een partnerprogramma waardoor je als je jouw link deelt extra punten kan sparen. Zo help je elkaar verder en kan je dit verspreiden onder jouw volgers.

Je kunt op verschillende manieren Clix (punten) verdienen

Met Euroclix kan je sparen, profiteer je van hoge kortingen en aanbiedingen. Vanuit je luie stoel kan je geld verdienen ;-).

Welke bekende websites werken met Euroclix?

Om een greep te noemen van de bekende websites die samenwerken met Eurclix heb ik de volgende websites gevonden;

Bol.com, Booking com, Mediamarkt werken samen met Euroclix. Je ontvangt door deze websites te bezoeken kortingen en verdient ook nog eens Clix. Had ik dit eerder geweten. Vorig jaar heb ik mijn laptop via Bol.com gekocht, als ik dit via Euroclix gedaan had, had ik hiermee een hoge korting ontvangen en ook nog eens geld verdient door punten te sparen!

Ook ANWB en verzekeraars als OHRA en AEGON maken van Euroclix gebruik. Dus hou je van online shoppen kan je je hart ophalen en terwijl je geld uitgeeft ook weer geld verdienen. Er zijn meer dan 13 pagina’s van deelnemende webshops. Het is teveel om op te noemen. Ook supermarkten als COOP en JUMBO nemen deel. Evenals Action en Hema. Grutto is mijn favoriet. Zij verkopen natuurlijk vlees direct van goede boeren.

Neem gerust een kijkje. Zo wordt shoppen met de hoge inflatie weer leuk!

Hoe ik nog meer passief inkomen verdien naast mijn baan zonder dat het veel tijd kost en doorgaat ook als ik aan het lopen of slapen ben?

Sinds kort zet ik affiliate marketing in. Affiliate marketing is het promoten van andermans producten voor commissie. Het fijne hiervan is dat je geen eigen producten hoeft te hebben, geen voorraden hoeft aan te leggen, geen kantoor of bedrijfsruimte hoeft te huren en niet aan klantenservice te hoeven doen.

In 2014 heb ik mijn eigen glutenvrije bakmixenlijn opgezet wat me een hoop geld heeft gekost waardoor ik uiteindelijk geen geld meer had om dit verder uit te rollen. Ik ging daarnaast voedingsadvies aanbieden dat ik verpakt had in een online programma. Dit koste mij 9 maanden om te creëren en daarnaast moest ik leren om dit online programma te lanceren, te promoten en via mijn sociale kanalen te delen. Met daarbij het uitvinden hoe een website werkt en extra it-ers in moest huren om mijn website te onderhouden.

Nu ik affiliate marketing ontdekt heb is dit achteraf allemaal onnodig geweest waardoor ik veel tijd en geld had kunnen besparen. Ach ja, leergeld noem ik het. En jij hoeft dit gelukkig niet mee te maken omdat ik nu ga delen wat affiliate marketing voor mij inmiddels heeft opgebracht.

Je kunt door affiliate marketing op een easy manier passief inkomen opbouwen.

Hoe ik affiliate marketing toepas

Stel je hebt een passie. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om te delen hoe ik koolhydraatarme (bak)recepten gezonder maak en hoe je gezonder, bewuster en financieel vrijer kan leven. Misschien vind jij het wel leuk om te vertellen over jouw hobby.

Het werkt eigenlijk heel simpel. Stel op je website plaats je blog berichten en artikelen over ontspanning en ontstressen of yoga. Via Google komen mensen op je website. Ze zoeken op de term “ontspanning” of op “yoga”, en komen dus op je website terecht.

Wanneer je in je blog bericht een affiliate link plaatst naar een yoga training of cursus dan verdien jij daar commissie over. Het leuke hiervan is dat je waardevolle informatie deelt zodat je lezer er ook echt iets aan heeft. Als de volger vervolgens via deze link een aankoop doet betaald deze niets extra’s en jij verdient hier een klein bedrag over. Dit is vaak te vergelijken met een percentage dat jij zou verdienen als je een product inkoopt en dit zou verkopen in een fysieke winkel. Dit kan 28, 30, 40% of zelf 75% commissie opleveren. Dit bedrag wordt na een maand overgemaakt naar je rekening.

Je hoeft hier zelf niets extra’s voor te doen. Alleen te delen waar jouw hart van overloopt. Wel raad ik je aan om affiliates uit te kiezen die je zelf kent en waar je ook volledig achterstaat.

Heb je zelf al een online webshop met een eigen product bekijk dan welke mogelijkheden je hebt zodat ook jouw volgers het product dat jij maakt in een blog kunnen verkopen.

Waarom voor mij affiliate marketing beter werkt dan enquetes invullen en ook meer verdien

Voor mij werkt affiliate marketing beter dan enquetes in te vullen of een eigen product op de markt te brengen. Enquetes kosten tijd en een eigen product op de markt brengen kost ontwikkelingsgeld, tijd, personeel, externe inhuur kennis, een ruimte voor opslag, voorraad, service, boekhouding en je zit vast op de plaatst waar je gevestigd bent. Geloof me, ik heb dit zelf meegemaakt ;-).

Dit kan betekenen dat Roamler voor jou heel goed kan werken, zeker als je hier tijd in wilt steken. Het is een betrouwbare website en niets mis mee.

Ik kies zelf voor meer vrijheid en wil op iedere plek op de wereld kunnen werken zodat ik kan reizen, genieten en meer samen kan zijn met mijn man. Zo heb ik eerder deze gratis 7-daagse kickstart gevolgd om alles te leren wat je nodig hebt om online te kunnen gaan werken. Daarna ben ik me meer gaan verdiepen in affiliate marketing en heb ik voor een kleine prijs de Internet Succesgids cursus aangeschaft.

Met affiliate marketing kan je:

  • Geld verdienen, ook al ben je op een feestje, onderweg, laat je de hond uit of lig je te slapen
  • Affiliate marketing loopt passief op, iedere keer wordt het meer
  • Er zit geen limiet op je inkomsten
  • Je kunt dit lekker vanuit huis of je camper doen
  • Ook op vakantie en vanuit je luie strandstoel blijf je geld verdienen

Je hebt verder niets nodig als je een passie, laptop, internetverbinding en toegang tot het affiliate netwerk hebt is dat al genoeg.

Het leuke hiervan is dat je geen eigen webshop hoeft te hebben en ingewikkelde dingen hoeft te doen. Ook betaald iemand niets extra’s voor het product dat je verkoopt. Het is eigenlijk vergelijkbaar met een winkel. Een winkelier koopt een product in dat hij of zij weer verkoopt in zijn of haar winkel. Hierop zit een marge waarmee de winkelier zijn levensbehoefte kan kopen. Met affiliate marketing doe je eigenlijk hetzelfde alleen vanuit huis zonder risico’s. Je hoeft geen producten op voorraad te zetten die over de houdbaarheidsdatum kunnen gaan en niets voor te schieten om voorraad aan te leggen. Ideaal!

Om een voorbeeld te geven: Vorig jaar ging ik wandelen met een vriendin. Voordat ik wegging had ik een post geplaatst op mijn Instagram over een koolhydraatarme bakmix waar ikzelf enthousiast over ben. Halverwege de dag checkte ik mijn e-mail en zag ik dat ik al 119,64 euro verdiend had. Een leuke manier om tijdens het wandelen online geld te verdienen toch?

Hoe ik gestart ben?

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van dit artikel ook denkt dit zou voor mij weleens heel goed kunnen gaan werken en om op deze manier extra online geld te verdienen door passief inkomen op te bouwen. Door het lezen van the affiliate marketing guide ben ik in gaan zien dat je het internet voor je kan laten werken waardoor je tijd overhoudt om echt van het leven te genieten. Rowena laat je zien hoe je affiliate marketing in kan zetten via social media kanalen en Linkdin.

Ik ben afgelopen 2 Januari 2023 eerst gestart via de Internet Succes Gids. Jacko Meijaard leert je hoe je affiliate marketing op een eenvoudige manier op kan starten via het maken van blogs op je website. Hierdoor kan je door het delen van jouw passie meteen al je eerste euro’s bijverdienen. Jacko doet dit zelf sinds 2017 en verdient inmiddels meer dan 26.349,52 per maand. Ongeloofwaardig? Dat dacht ik ook, ik ben natuurlijk sceptisch. In dit geval heb ik het met eigen ogen mogen zien. Als je over geld praat haken mensen al snel af, maar als je je bedenkt wat je allemaal met geld kan doen en ook daarbij anderen kan ondersteunen heeft iedereen hetzelfde fijne gevoel.

Als je geld in tijd uitdrukt zorgt voldoende geld op je rekening ervoor dat je meer tijd kan besteden aan leuke dingen. En het geeft ook een fijn gevoel als er na het einde van de maand nog voldoende overblijft om leuke dingen van te kunnen doen.

Als je via Rowena haar Become Financially Free community volgt kan je voor een klein bedrag per maand een website laten hosten. Je hoeft zelf geen verstand te hebben van de techniek. Zij kunnen deze voor je bouwen zonder extra kosten. Een unieke kans. Had ik dit zelf maar eerder geweten! Ook krijg je een jaar lang gratis toegang tot de e-mailmarketing software pakket die je kan inzetten om jouw volgers op de hoogte te houden van jouw nieuwste blogs.

Rowena legt in de trainingsvideo’s ook stap voor stap uit hoe iets werkt. Waardoor het eenvoudig is om zelf op te starten. De investering is het niet. Daarbij kijk ik altijd wat het oplevert ten opzicht van wat het kost. De community wordt ook telkens aangevuld meer nieuwe trainingen en is opgebouwd naar het inkomen dat je wilt verdienen. Heel handig als je jezelf doelen wilt stellen.

Nu had ik al best veel ervaring met het bouwen van websites toen ik met de affiliate marketing cursus begon. Als je geen ervaring hebt hoeft dit je niet tegen te houden om ermee te starten.

Integendeel, Rowena heeft voor mensen die echt nieuw zijn in affiliate marketing een leuke community waarin je stap voor stap leert over geld verdienen met het internet waardoor het laagdrempelig wordt. Deze zomer gaf zij 50% korting op de 1e 3 maanden van haar Become Financially Free™ Membership. Het leuke hiervan is dat je eruit haalt wat je wilt leren en je op ieder moment op kan zeggen. Lees hier meer over geld verdienen met je laptop.

Onderstaande heb ik tot nu toe verdiend en dan plaats ik op dit moment maar 1x per week iets. Leuk toch? Als ik het kan, kan jij het ook :-)).

Passief inkomen verdienen
25 februari 2023
21 juni 2023

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om met je hobby aan de slag te gaan en extra inkomen op te bouwen zodat je straks net als ik kan gaan genieten van meer financiële vrijheid.

Succes!

Mocht je meer willen lezen over financieel vrij worden. Op dit moment kan ik je het boek financieel vrij worden van Janneke van den Brink aanraden. Zij vertelt hoe je geld voor jou kan laten werken in plaats van andersom. Ik heb er al veel tips uit kunnen halen en gebruik dit boek nu als studieboek. Op naar een financieel vrijer leven!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn