Groene smoothie met zoete aardappel en banaan

Voor deze groene smoothie met zoete aardappel en banaan kan je restanten groenten gebruiken die je over hebt van de voorgaande dag. De zoete aardappel die ik gebruikt heb bevat (omdat deze koud is) resistent zetmeel en is goede voeding voor je positieve darmbacteriën. Zij zetten dit zetmeel om in vetzuren waardoor je darm de juiste zuurgraad behoudt en je gezondheid verbetert wordt.

Dit heb je nodig voor 2 tot 4 glazen

  • restant gekookte koude zoete aardappel
  • restant slablaadjes
  • restant komkommer
  • 5 blaadjes palmkool maar je kan ook boerenkool gebruiken
  • sap van een halve limoen
  • 1 el hennepolie, extra vierge olijfolie of lijnzaadolie
  • 4 kleine bananen
  • (mineraal)water

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en maal alles fijn.
  2. Voeg water toe, de hoeveelheid bepaalt de dikte van de smoothie

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn